Klíčky Roketa Klíčky Roketa
Vláknina a omega-3 mastné kyseliny obsažené v klíčcích rukoly stimulují chuť k jídlu, usnadňují trávení, čistí tělo od toxinů, posilují imunitní systém, zlepšují oběh a mají baktericidní a protirakovinné vlastnosti. Klíčky rukoly, stejně jako samotné listy, se používají jako afrodiziakum. Dají se jíst studené i teplé. Používají se: na chlebíčky, těstoviny, saláty, sýry, omáčky a jako přísada do polévek.
Vláknina a omega-3 mastné kyseliny obsažené v klíčcích rukoly stimulují chuť k jídlu, usnadňují trávení, čistí tělo od toxinů, posilují imunitní systém, zlepšují oběh a mají baktericidní a protirakovinné vlastnosti. Klíčky rukoly, stejně jako samotné listy, se používají jako afrodiziakum. Dají se jíst studené i teplé. Používají se: na chlebíčky, těstoviny, saláty, sýry, omáčky a jako přísada do polévek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.