Klíčky Hořčice Sarepská Klíčky Hořčice Sarepská
Hnědé hořčičné klíčky se vyznačují ostrou, výraznou chutí a vůní. Obsahují fytoncidy s baktericidními vlastnostmi a doplňují nedostatky vitaminu B2. Dále obsahují vlákninu, saponiny, flavonoidy a rostlinné hormony, které příznivě regulují fungování celého těla. Zvláště se doporučuje pro kořeněnájídla z masa a ryb. Samotná semínka lze použít i jako dochucovadlo nakládaných okurek
a k výrobě domácí hořčice.
Hnědé hořčičné klíčky se vyznačují ostrou, výraznou chutí a vůní. Obsahují fytoncidy s baktericidními vlastnostmi a doplňují nedostatky vitaminu B2. Dále obsahují vlákninu, saponiny, flavonoidy a rostlinné hormony, které příznivě regulují fungování celého těla. Zvláště se doporučuje pro kořeněná jídla z masa a ryb. Samotná semínka lze použít i jako dochucovadlo nakládaných okurek a k výrobě domácí hořčice.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.