Klíčky Hořčice černá Klíčky Hořčice černá
Klíčky hořčice černé obsahují větší množství fytoncidů s baktericidními vlastnostmi a vitamín B2 než jiné odrůdy hořčice. Dále obsahují vlákninu, saponiny, flavonoidy a rostlinné hormony, které příznivě regulují fungování celého těla. Pro svou ostrou
a výraznou chuť se doporučuje zejména pro kořeněná jídla, saláty a sendviče. Klíčky hořčice černé se pěstují snadněji než hořčice bílé, protože během procesu klíčení vylučují mnohem méně hlenu.
Klíčky hořčice černé obsahují větší množství fytoncidů s baktericidními vlastnostmi a vitamín B2 než jiné odrůdy hořčice.
Dále obsahují vlákninu, saponiny, flavonoidy a rostlinné hormony, které příznivě regulují fungování celého těla. Pro svou ostrou
a výraznou chuť se doporučuje zejména pro kořeněná jídla, saláty a sendviče.
Klíčky hořčice černé se pěstují snadněji než hořčice bílé, protože během procesu klíčení vylučují mnohem méně hlenu.
Dále obsahují vlákninu, saponiny, flavonoidy a rostlinné hormony, které příznivě regulují fungování celého těla. Pro svou ostrou
a výraznou chuť se doporučuje zejména pro kořeněná jídla, saláty a sendviče.
Klíčky hořčice černé se pěstují snadněji než hořčice bílé, protože během procesu klíčení vylučují mnohem méně hlenu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.